BILSERVICE

Professionell bilreparation i Arlandastad

Priser

På Swestock Bilverkstad förstår vi att varje bil och dess ägare har unika behov. Därför har vi skräddarsytt våra prispaket för att ge dig flexibiliteten att välja den service som bäst matchar ditt fordon och din budget. Från grundläggande underhåll till omfattande vård, våra prispaket är designade för att erbjuda transparent värde och exceptionell kvalitet.

Premium Underhållsprogram

Omfattande Skydd och Prestanda
2500 kr + moms + material
 • Komplett Filterbyte

  Utbyte av olje-, luft-, bränsle-, och kupéfilter i fordonet för maximal renhet och prestanda.
 • Bytes och påfyllning av alla vätskor
 • Total Diagnostik

  En omfattande diagnostisk översyn av fordonet för att identifiera och förebygga potentiella problem. Inkluderar elektronisk scanning och fysisk inspektion av alla större system.
 • Flexibelt Materialval

  Möjlighet att använda antingen kundens egna material eller våra rekommenderade produkter.

Grundläggande Underhåll

Optimera Din Bil Med Essentiellt Underhåll
1000 kr + moms + material
 • Oljebyte

  Fullständigt byte av motorolja för att säkerställa optimal motorprestanda och livslängd.
 • Luftfilter

  Utbyte av luftfilter för renare drift och effektivitet.
 • Flexibelt Materialval

  Möjlighet att använda antingen kundens egna material eller våra rekommenderade produkter.

Standard Underhållspaket

Fullständig Vård För Ditt Fordon
1700 kr + moms + material
 • Helomfattande Filterbyte

  Byte av alla kritiska filter inklusive olje-, luft-, bränsle-, och kupéfilter. Ett komplett set för att förbättra luftkvalitet och motorprestanda.
 • Flexibelt Materialval

  Möjlighet att använda antingen kundens egna material eller våra rekommenderade produkter.
Bilservice
Swestock Service

BILSERVICE - Inte Bara Service, En Investering i Din Bils Framtid

Välkommen till Swestock Bilverkstad, din förstahandsval för omfattande bilservice i hjärtat av Arlandastad. Med en passion för bilar och ett engagemang för förstklassig service, erbjuder vi en oöverträffad vård för ditt fordon. Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniken, och vårt team av certifierade mekaniker har den expertis som krävs för att hantera alla typer av bilservicebehov. Från grundligt oljebyte till precision i bromskontroller och däckservice, ser vi till att din bil lämnar vår verkstad i bättre skick än när den kom in. Hos Swestock Bilverkstad förstår vi värdet av ditt fordon och strävar efter att erbjuda de tjänster som håller din bil rullande säkert och effektivt.

Varför Välja Swestock Bilverkstad för Din Bilservice?

På Swestock Bilverkstad i Arlandastad sätter vi kunden först. Vår verkstad erbjuder en omfattande lista av bilservicealternativ som möter alla dina underhålls- och reparationsbehov. Vår användning av avancerade diagnostiska verktyg säkerställer att vi snabbt identifierar och åtgärdar ditt fordons problem med precision. Vårt team arbetar hårt för att leverera tjänster av högsta kvalitet, med fokus på effektivitet, pålitlighet och transparens. Genom att välja oss får du inte bara tillgång till expertservice utan också en partner som bryr sig om din bil lika mycket som du gör. 

Upptäck Vår Bilservice

Välkommen till framkanten av bilvård. Hos Swestock Bilverkstad kombinerar vi expertis med innovation för att erbjuda bilservice som inte bara underhåller din bil utan förbättrar din körupplevelse. Utforska våra unika tjänster designade för att möta alla dina fordonsbehov.

SERVICE

Våra Bilservicealternativ

Att framhäva vårt engagemang och expertis inom bilservice, erbjuder vår verkstad en omfattande suite av tjänster anpassade för att möta och överträffa varje bilägares behov. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik, strävar vi efter att leverera oöverträffad servicekvalitet. Vårt mål är att säkerställa att din bil inte bara presterar på topp, utan också behåller sitt värde över tid. Upptäck hur vårt team av passionerade tekniker kan förvandla din bilvårdserfarenhet med följande experttjänster:

 1. Bilservice och Reparationer: Omfattande underhåll och reparationer för optimal prestanda och säkerhet.
 2. Diagnostik: Avancerad teknik för noggrann felkodsläsning och systemkontroller.
 3. Bränslesystem och Pumpar: Detaljerad analys och byte av bränslesystemkomponenter för effektivitet.
 4. Växellåda: Expertbyte av växellåda, Expertservice inklusive diagnostik, oljebyte och reparationer.
 5. Oljebyte: Essentiellt underhåll för motorhälsa.
 6. Bromsar: Komplett service för bromssystemet, från inspektion till reparation.
 7. AC-service: Underhåll och reparation av luftkonditioneringssystem för optimal komfort.
 8. Säkerhetssystem: ABS-systemets diagnostik och underhåll.
 9. Vindrutebyte: Professionellt byte av vindrutor för klar sikt och säkerhet.
 10. Chassi: Specialiserade reparationer för att bibehålla bilens strukturella integritet.
 11. Besiktning: Förberedelse inför bilbesiktning för att säkerställa godkänd status.
 12. Motorbyte: Expertbyte av motorer för förnyad prestanda.
 13. Restauration och Renovering: Återställning av klassiska och äldre bilar till ursprungligt skick.
 14. Kamrem och Kamkedja: Byte av kritiska motorkomponenter för att förebygga motorfel.

ERT FORDON I EXPERTHÄNDER

Exceptionell Kompetens inom Fordonsservice

Välkommen till Swestock AB, där vi definierar högsta standarden för fordonsservice och reparation. Som din förtroendeingivande partner i fordonsvård, lovar vi en serviceupplevelse som överträffar förväntningarna med vår djupa kunskap och engagemang för excellens.

Vår Vision

Vi siktar på att vara Swestocks mest anlitade verkstad, där precision och omtanke går hand i hand, och där varje kund möts med ett leende.

Vårt Uppdrag

Att leverera premium bilreparationer och tjänster genom en perfekt balans av gammalt hantverksskick och senaste teknologin, med kundens önskemål i centrum.

Arbetsmotto

Perfektion ner till minsta detalj". För oss är varje reparation och service en möjlighet att bygga varaktiga relationer med våra kunder genom arbete av högsta kvalitet.

Våra Framsteg

Tack vare vårt engagemang för utmärkt service har Swestock AB tjänat lojaliteten hos ett stort antal nöjda kunder, uppnått erkännanden inom branschen och etablerat nya standarder för fordonsservice i regionen.

Erfarenheter Från Våra Nöjda Kunder

KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE HOS SWESTOCK AB

Vår stolthet hos Swestock AB ligger i vårt rykte, vilket har vuxit starkt tack vare våra nöjda kunders positiva erfarenheter och framgångsrika serviceuppdrag. Nedan delar vi med glädje några av de uppskattande ord och lovord vi fått från kunder som valt oss för deras bilbehov. Dessa berättelser lyfter fram den exceptionella servicenivå och det kundfokus du kan förvänta dig när du väljer Swestock AB för ditt fordonsservice.
Premium Underhållsprogram

Vårt mest heltäckande underhållspaket erbjuder totalt vätskebyte, komplett filterbyte och en grundlig diagnostisk översyn av ditt fordon. Perfekt för den som söker det ultimata skyddet och prestandaoptimeringen.

Grundläggande Underhåll

Vårt Grundläggande Underhållspaket inkluderar komplett olje- och filterbyte för att hålla din motor ren och presterande. Perfekt för att upprätthålla din bils hälsa och effektivitet.

Standard Underhållspaket

Uppgradera ditt fordon med vårt Standard Underhållspaket. Inkluderar utbyte av alla primära filter (olje-, luft-, bränsle-, kupéfilter) och flexibiliteten att välja mellan egna eller våra material. Startpris vid 1700 SEK plus moms och materialkostnader.